Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Zip Perde Fermuarlı Dış Mekan Perdesi

Zip Perde Kısaca Dış Mekan Perdesi Olarakta bilinen bir Fermuarlı Perde sistemidir.

Zip Perde Fermuarlı Dış Mekan Perdesi

Zip Perde Çubuğu Nasıl Düzeltilir?

zip Perde

zip Perde

Perde çubukları ve bunların bağlantı parçaları, bazı insanlar perdelerini çekerken olduğu kadar şaşırtıcı derecede zariftir. Bu perde çubuğuna ve montajın duvarın dışına çekilmesine ve bu süreçte alçıpan hasara neden olabilir. Duvardan yankılanmış bir perde çubuğunu düzeltmenin kolay bir yolu vardır; bunların hepsi, alçıpan üzerine herhangi bir yama yapmamak veya hafif hasarlı alçıpan çerçevenin arkasına destek çerçevesi takmak zorunda kalmadan.

Perde çubuğunu çubuk tutucularından çıkarın. Delikleri düzleştirmek için perde çubukları bir çekiçle sert, düz bir yüzeye yerleştirin. Perde çubuğundaki bükülmeleri, bir çift iğne burun pensesi ile yerine geri bükerek düzleştirin.
2
Perde çubuklarının monte edildiği hasar görmüş alçıpan duvarın yerini bulun. Bir güç matkabına 3/16 inç matkap ucu yerleştirin ve perde çubuğu bağlantısının önceden alçıpan üzerine yapıştırıldığı üst ve alt delik yerlerinde alçıpan içinden bir delik açın.
3
Çekiçle alçıpan duvarın her bir deliğine küçük plastik bir çapa dokunun.
4
Perde bagajını iki ankrajın üzerine konumlandırın ve montaj parçasının üst ve alt deliklerinden çapalara uygun bir vida takın. Bir tornavida ile montajı alçıpan duvara sabitlemek için vidaları sıkın.
5
Pencere karşısında perde çubuğu tutamağı ile tekrarlayın veya bir orta çubuk yuvası yerinde ve hasar görmüşse merkezde tekrarlayın.
6
Perde çubuğunun perdesini merkezleyin ve her bir montaj parçasının üst pimini perde çubuğu ucunun üstündeki deliğe kaydırarak perdeli çubuk tutucularına - ve varsa, orta tutturma parçalarını - takın. Çubuğu pimler üzerine kaydırın ve perde çubuğunun tabanını montaj parçaları üzerine oturtun.
İhtiyacınız Olacak Şeyler
Çekiç
İğneli burun penseleri
Elektrikli matkap
3/16-inç matkap ucu
Küçük plastik alçıpan ankrajlar ve eşleştirme vidaları
Çekiç
Tornavida
Küçük mafsal cıvataları

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article